Studio-apartmani "Lara" Čanj       Studio-apartmani "Lara-S" Dobre Vode
 

Studio-apartmani 'Lara S' Dobre Vode

Na 8 km. od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa pješčanom plažom“Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (dužine 480m, prosečne širine 29 m).
Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdušna banja “zbog ukrštanja različitih vjetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

“LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizacije 3*** po-međunarodnim standardima, raspolaže sa studio-apartmanima 1/2,1/3,1/4. Svaki posjeduje sopstveno kupatilo, terasu, frižider, mini kuhinju (komplet opremljenu), klimu (gratis), kablovsku TV, WI-FI a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni konfor i udobnost turistima. Posjeduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. Objekat posjeduje lift, recepciju kao i dvoetažni restoran zatvorenog tipa gdje Vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog  i nasmejanog osoblja. U dvorištu objekta je obezbijeđen prostor za dječiju igru i zabavu sa toboganom, ljuljaškama, klackalicom. 

Parking se može iznajmiti na licu mjesta (u neposrednoj blizini objekta).

Studio apartmani "Lara-S" udaljeni su 130 m. od mora, tj.plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama.

Plaža Veliki Pijesak gdje se nalaze studio-apartmani “LARA-S” je veoma posjećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslastičarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Plažu svakodnevno posjećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže Crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

 

Pošaljite upit za rezervaciju
Vaše ime*:
Vaš telefon*:
E-mail*:
Apartman/Studio*:
Datum dolaska*:
Datum odlaska*:
Poruka:
Informacije i rezervacije
Recepcija u Čanju od Maja mjeseca:
Tel: +382 20 322 938 - do 16h
Mob: +382(0)68/897 940, 068/731 814 - recepcija
Mob: ++382(0)68/446 028, 069/539 777
Mob. Srbija: +381 64 2452 793
SKYPE: lara.apartmani
SKYPE: lara.dragana.apartmani
SAJT: www.laraapartmani.com
FACEBOOK: Lara.Apartmani
INSTAGRAM: apartmani.lara